Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("MANN EJ")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 19 of 19

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

LA TECHNOLOGIE DES YAOURTS. IIMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 398; PP. 9-13; 3 P.; BIBL. 60 REF.Article

MODERN INFORMATION SOURCES FOR THE DAIRY SCIENTISTMANN EJ.1980; BULL., FEDER. INTERNATION. LAIT; BEL; DA. 1980; NO 126; PP. 34-40Article

UTILISATION DES MATIERES PREMIERES LAITIERES DANS LES PRODUITS DE BOULANGERIEMANN EJ.1980; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1980; NO 391; PP. 9-12; 3 P.; BIBL. 32 REF.Article

THE INTERNATIONAL FOOD INFORMATION SERVICE: PAST, PRESENT AND FUTURE.MANN EJ.1976; FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; PP. 54-58 (3P.); (INF. DOC. FOOD IND. ANNU. MEET. INST. FOOD TECHNOL. 35; CHICAGO, ILL.; 1975)Conference Paper

DAIRY WASTES AND THE ENVIRONMENT = LES DECHETS DE LAITERIE ET L'ENVIRONNEMENTMANN EJ.1973; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1973; VOL. 38; NO 5; PP. 223-224; ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. 18 REF.Serial Issue

LES ECONOMIES D'ENERGIE DANS LES ENTREPRISES LAITIERESMANN EJ.1982; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1982; NO 404; PP. 49-52; BIBL. 42 REF.Article

BOISSONS AU LAITMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 399; PP. 9-11; BIBL. 32 REF.Article

LA TECHNOLOGIE DES YAOURTS. IMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 397; PP. 7-10; 3 P.; BIBL. 32 REF.Article

LES FROMAGES FONDUSMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 396; PP. 23-25; BIBL. 30 REF.Article

LES INGREDIENTS LAITIERS DANS LES ALIMENTS DIETETIQUESMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 394; PP. 9-11; BIBL. 26 REF.Article

L'UTILISATION D'INGREDIENTS LAITIERS DANS LES PRODUITS A BASE DE VIANDEMANN EJ.1980; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1980; NO 392; PP. 13-16; 3 P.; BIBL. 28 REF.Article

THE INTERNATIONAL FOOD INFORMATION SERVICE AS A MODEL OF INTERNATIONAL COOPERATIONMANN EJ.1981; AGRICULTURAL INFORMATION TO HASTEN DEVELOPMENT. INTERNATIONAL ASSOCIATION OF AGRICULTURAL LIBRARIANS AND DOCUMENTALISTS. WORLD CONGRESS. 6/1980/MANILA; PHL; LAGUNA: AGRICULTURAL INFORMATION BANK FOR ASIA; AGRICULTURAL LIBRARIES ASSOCIATION OF THE PHILIPPINES; DA. 1981; PP. 127-134Conference Paper

LAIT ET PRODUITS LAITIERS A LACTOSE HYDROLYSE: UNE REVUE BIBLIOGRAPHIQUEMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 403; PP. 7-10; BIBL. 25 REF.Article

LE LAIT DANS LES ECOLESMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 395; PP. 41-45; 3 P.; BIBL. 25 REF.Article

LES CREMES GLACEES. IMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 400; PP. 11-14; 3 P.; BIBL. 45 REF.Article

SOME ASPECTS OF WHEY UTILISATION = QUELQUES ASPECTS DE L'UTILISATION DU LACTOSERUMMANN EJ.1973; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1973; VOL. 38; NO 2; PP. 77-78; ABS. FR. ALLEM. ESP.; BIBL. 19 REF.Serial Issue

L'UTILISATION DES INGREDIENTS LAITIERS DANS LES PRODUITS DE CONFISERIEMANN EJ.1981; REV. LAIT. FR.; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1981; NO 393; PP. 7-11; 3 P.; BIBL. 28 REF.Article

COTTAGE CHEESE = FROMAGE BLANCMANN EJ.1973; DAIRY INDUSTR.; G.B.; DA. 1973; VOL. 38; NO 3; PP. 122-123; BIBL. 20 REF.Serial Issue

INFORMATION FLOW BETWEEN PRIMARY JOURNALS AND SECONDARY SERVICES IN THE BIOLOGICAL FIELD. I.IIMANN EJ; LEWINGTON RJ.1981; Q. BULL. INT. ASSOC. AGRIC. LIBR. DOC.; ISSN 0020-5966; NLD; DA. 1981; VOL. 26; NO 1; PP. 21-33Article

  • Page / 1